Dom > Novosti > Sadržaj
Иосхимура производи дистрибуирани у САД-у Вестерн Повер Спортс Инц.
Jan 19, 2017

14. јануара, ВПС (Вестерн Повер Спортс, Инц.) је објавио званичну најаву на свом годишњем састанку компаније Боисе, ИД на којем ће компанија сада укључити Иосхимура производе на своју шири листу произвођача. Шест дистрибутивних центара ВПС-а сада ће отворити своја врата за испоруку теренских, улица, АТВ и УТВ производа у Иосхимури широм Сједињених Држава.

ВПС дистрибуира производе Иосхимура

Пхото Љубазношћу ВПС-а

ВПС је најавио додавање Иосхимура производа на своју листу произвођача.

Током година, Иосхимура је посвећен истраживању и развоју и задовољио је то посвећеност бескомпромисним стандардима квалитета у исхрани. Пажња према детаљима и изради старих светова који се баве производњом производа Иосхимура немогуће је реплицирати са машином. Техничари на послу налазе се умјетници; Издувни системи које производе они су уметничка дела. Сва та таленат, алати и сирови метали стижу заједно да формирају најбоље издувне системе на свету. Мото Иосхимура је једноставан и није се променио од почетка компаније: учините најбоље могуће делове и никада не компромитујте.

ВПС је дистрибуирао производе Иосхимура у САД

Пхото Љубазношћу ВПС-а

Већ више од 50 година, Иосхимура је испоручио одличне, бескомпромисне производе, а сада ће ВПС дистрибуирати те производе широм САД-а.

Цраиг Схоемакер, председник и извршни директор ВПС-а изјавио је: "Ово је сјајна вијест за све нас овдје у ВПС-у. Када смо објавили први дан нашег осмогодишњег националног продајног састанка, наша реп снага је била узбуђена! Са Иосхимурином традицијом производње висококвалитетних издувних система, част смо што смо дистрибутер наших производа. Наш тим је изузетно узбуђен да додамо још једну линију квалитета на оно што већ дистрибуирарамо и проширујемо нашу понуду и услугу нашим трговцима. "

Дон Сакакура, потпредседник компаније Иосхимура Р & Д оф Америца Инц. делио је у узбуђењу рекавши: "Ми своје пословно партнерство узимамо врло озбиљно. Цраиг Схоемакер и његови запослени у ВПС-у су изградили веома импресиван дистрибутивни посао током година и осећамо да је вријеме да искористите енергију која излази из Боисеа. Целокупно особље у ВПС-у поздравило је бренд Иосхимура отвореним рукама, веома смо узбуђени због овог односа. "

Производи Иосхимура су сада дистрибуирани преко ВПС дилера