Dom > Novosti > Sadržaj
Нова пнеуматска радијална гума за мотоцикле сада се широко користи
Aug 18, 2017

Нова пнеуматична гума Спортс Радиал Моторцицле сада се широко користи
Али када уђемо у ера електричних аутомобила, гума Спорт Радиал Моторцицле захтева веома мали отпор котрљања. За тренутну спортску радијалну технологију гума за моторе, можда нећемо моћи да постигнемо жељене резултате. Постоји нови концепт гума Спортс Радиал Моторцицле, односно гума за спортске радијалне мотоцикле "хигх & нарров". У поређењу са стандардном пнеуматиком Спортс Радиал Моторцицле, она је већа у пречнику, већа, газећи уже. Дакле, то зовемо високо-уским типом спортских радијалних мотоцикала спортске радијалне мотоцикловске оптерећења гума одређује се величина гума Спортс Радиал Моторцицле и притисак на надувавање. Може се видети да ће узети у обзир висину и ширину пнеуматика за спортску радијалну мотоциклу у цјелини. Дакле, морамо поредити ову таблицу са обичним гумама Спортс Радиал Моторцицле и новом гумом Спортс Радиал Моторцицле са новом спортском радионичком мотоциклом, нова пнеуматична гума Спортс Радиал Моторцицле је већа, тако да укупни пречник види, него просечна гума за спортске радијалне мотоцикле бити 11% више. Ширина попречног пресека спортске радијалне гуме је смањена за 15%, а оптерећење и носивост не утичу на опште спортске радијалне гуме. , Морамо повећати притисак пнеуматика гума Спортс Радиал Моторцицле, у случају повећаног притиска на надувавање, нова гума Спортс Радиал Моторцицле и стандардна обична гума за спортске радијалне мотоцикле су иста.
Зашто постоји гума за спортске радијалне мотоцикле у високој мери, то је зато што гума Спорт Радиал Моторцицле која се користи када је гума Спортс Радиал Моторцицле уколико је мања величина, потребно је да број обртаја буде више, али ако је спортски радијални мотоцикл гуме су веће или веће, тако да спортски радијални мотоцикл гуме на истој удаљености, у поређењу са традиционалном пнеуматиком Спорт Радиал Моторцицле, број ротација ће бити мањи. Дакле, мање ротације, то значи мању деформацију, мању деформацију, то значи да је његова хистереза ​​мања, па је отпор котрљања пнеуматике за спортски радијални мотоцикл још мањи. У принципу, свака 1% пречника спортске радијалне гуме ће довести до 1% смањења отпорности котрљања. Друго разматрање, како би гума Спортс Радиал Моторцицле учинила више ускоро, је да смањи ваздушни блок, тако да када пнеуматик Спорт Радиал Моторцицле ваља, покушати смањити блок ваздуха, може смањити покретање отпора, што такођер може помоћи у смањењу звук пнеуматика Спорт Радиал Моторцицле. Спортска радијална мотоцикла само каже да је притисак надувавање већи, па када је ваљање деформација мања, отпор је мањи.
Међутим, гума високе спортске радијалне мотоцикла се суочава са техничким изазовима који могу утицати на друге спортске радијалне мотоцикле, посебно на динамичку стабилност. То је релативно ужа гума за спортске радијалне мотоцикле, која представља њен хоризонтални приањак је недовољна, у редом временском периоду, може бити због недостатка грипа, изазвати неку нестабилност, тако да можете видјети направили поређење перформанси стандардна гума за спортске радијалне мотоцикле и нова гума за спортске радијалне мотоцикле. Дакле, нова пнеуматик за спортске радијалне мотоцикле у отпорности на буку и котрљању итд. Су побољшани. Али видимо да је у руковању и да је пријањање још увек неадекватно, тако да се нова пнеуматик за спортске радијалне мотоцикле сада широко користи.
Гледамо производњу електричних возила у кинеским радијалним мотоциклима, мислим да би требали бити упознати са тим. Ми Цоопер УС солид платине Спорт Радиал Моторцицле гума ради нека истраживања, огромна већина кинеских електричних аутомобила Спортс Радиал Моторцицле гума или стандардна гума Спортс Радиал Моторцицле, а не специфично за овај дизајн електричних аутомобила Спорт Радиал Моторцицле гума. Слично томе, погледали смо и перформансе ситуације за то, јер захтеви произвођача аутомобила могу видети да је његов коефицијент коефицијента око 8,5 до 7, што је релативно ниска тражња за спортом. Тежина и шум моторних гума у ​​овом у обзир, а не постоји посебан захтев за гуму за спортске радијалне мотоцикле електричних аутомобила.
Па, ја сам сумирао свој говор, постоје три главна, прво на кинеском тржишту углавном се користе у стандардној гуми Спортс Радиал Моторцицле, умјесто посебног новог концепта гума Спортс Радиал Моторцицле, и ја мислим да је већина спортског радијалног мотоцикла произвођачи гума имају такав концепт, такав тренд може се наставити неколико година. Морамо да размотримо електричну гуму Спортс Радиал Моторцицле гума, отпор котрљања, тежину и буку веома важни технички захтеви, занимљиво је да ови захтеви и генерални спортски радијални мотоцикли гуме истражују и развијају трендове у потпуној сагласности, верујте да у наредном неколико година, нова енергетска возила за пнеуматике Спорт Радиал Моторцицле можда неће постати врло мејнстрим производа, постојаће неке перформансе и техничка ограничења, али вјерују да ће се наставити производњаци спортских радијских мотоцикала. Посвећен је побољшању перформанси пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле.