Dom > Novosti > Sadržaj
Тачна употреба и одржавање градске мотоцикла без унутрашње гуме
Jul 18, 2017Правилна употреба и одржавање гуме Цити Моторцицле без унутрашње гуме

Унутрашња гума Цити Моторцицле (позната као шупља гума Цити Моторцицле) се широко користи у новим типовима домаћих аутомобила и увозних аутомобила. Због недостатка разумевања његове структуре и учинка, најчешће се користе ране хабање и рана оштећења. Кључ за продужење животног века, правилну употребу и одржавање.

1. Предности унутрашње пнеуматике Цити Моторцицле

(1) добра непропусност ваздуха. У унутрашњој гуми Цити Моторцицле гума је слој непропусног слоја, који је израђен од посебне смеше бутил гуме. Спољни слој гуме је причвршћен за слој гуменог заптивка, који је дебљине 2-3 мм, који се посебно користи за заптивање ваздуха. Када је гума градског мотоцикла под притиском надувавања притиска, гума и ивица се притискају заједно да би се задржао печат.

(2) ниска радна температура. Пошто не постоји трење између унутрашње и спољашње гуме, и може се загрејати директно од обода, температура је ниска, носивост је јака, а животни век је дугачак.

(3) структура је једноставна и штеди унутрашњу цев и траку за гуме, што је погодно за лаку тежину возила.

(4) има извесну сигурност и удобност. Унутрашњи градски мотоцикл пада само када је експлозиван. Када су протерани страним предметима, притисак ваздуха неће нестати брзо, бар за неколико деценија, али се то може избећи.

2. Проблеми који постоје у коришћењу и одржавању пнеуматика Цити Моторцицле без унутрашњих цеви

(1) вожња је уобичајена гума Цити Моторцицле. Врло је лако искривити брзе аутомобиле, нагли кретање, нужно кочење и случајну употребу градске Цити Моторцицле гуме да би се умањиле препреке.

(2) није надувана стандардним зрачним притиском. Нема унутрашње гуме Цити Моторцицле пнеуматика строга је у ваздушном притиску, што се често не примећује у стварној употреби. Цити Моторцицле притисак у гумама од стране чула до пресуде и не користите барометар за мерење, у градској вожњи Цити Моторцицле гума у нестандардном притиску дуго времена, дати свој животни вијек, озбиљно направити отпад од мотоцикла гуме.

(3) слепо додавање унутрашње цеви. Због мотоциклистичког гума у мотоциклима постоје одступања у разумевању структуре, перформанси, да је гума Цити Моторцицле често недостатак гаса узрокована без тубуља, стога је додавање цијеви за компензацију, заправо то није у реду. После додавања унутрашње цеви, унутрашње туре између трења, грејања и не лако се шаљу, радне температуре, Цити Моторцицле отпорности на абразију пнеуматика, у великој мери смањује кратак радни век, озбиљне и даље могу изазвати паљење малигних несрећа, изузетно је опасно за убрзавање аутомобила .

(4) без посебног рада алата, лако се ствара неуједначен или гумени прстен на ивици ивице, што доводи до цурења или спора цурења.

(5) урбана гума за мотоцикле се неће трајно заменити. Већина возача до транспозиције, што значи разумијевање, није довољно, плаше се невоља, неприпремљени за транспозицију или само локално транспоновање појединца, како би се постигао идеалан ефекат транспозиције, чинећи појединачне градове Цити Моторцицле гума не могу да користе.

3. Правилно коришћење и одржавање пнеуматика Цити Моторцицле без унутрашње гуме

(1) подићи свест. Моторни беспилотни град у нашој земљи још увек је у раној употреби предности тога није довољно знати, и даље користи традиционалне идеје о томе, не само да скраћује свој век трајања и отежава пуну представу својим супериорним перформансама .

(2) строг стандард инфлације. Строго стандардна инфлација је кључна за продужење њеног вијека трајања. Притисак у гумама изнад стандарда ће довести до губљења гуме Цити Моторцицле гуме, перформансе ублажавања ће бити оштећене, промет ће се повећати и перформансе кочења ће бити погоршане. Да ли је јако опасан притисак у гумама Цити Моторцицле мањи од стандарда (у граду је тренутно присутан градски мотор Цитицицле гуме, што је довело до тога да је главни разлог ране оштећења гума за мотоцикле). Због тога што је под истим притиском радијално изобличење мотора без зрачница у мотоциклима три пута више од обичне гуме Цити Моторцицле-а, таква велика деформација ће оштетити оштрину и прекривати слој пуфера, озбиљно када брзо одлази у гуме Цити Моторцицле.

(3) проверити притисак ваздуха и гас. Градска гума за мотоцикле, није апсолутно запечаћена, чак иу граду Цити Моторцицле гума и неоштећеним околностима у кименксину, успорила би се на стан, због чега се мора често користити ЗхаКин. Уобичајени аутомобил треба да провери притисак ваздуха пре него што напусти аутомобил, заустави и прима аутомобил. Преглед након затварања аутомобила треба мерити барометаром након што је урбана гума за мотоцикле спуштена на нормалну температуру. Редовно проверавајте гума за урбане мотоцикле како бисте избегли прекомерну грешку. Да би се смањило цурење ваздуха, вентил мора бити опремљен поклопцем вентила ради заштите вентила.

(4) исправно возити. Правилна вожња има одлучујуће дејство на животни век гуме Цити Моторцицле без унутрашње гуме. Оштри окрети, често кочење у хитним случајевима, лош избор путева и опструкције на путу су сви фактори који чине оштећења урбаних мотоциклистичких гума и не могу се занемарити. Чување аутомобила на средини пута смањује температуру гуме града Цити Моторцицле и продужава век трајања. Према информацијама, брзина аутомобила ће се смањити за 15% када је брзина од средње до велике брзине.

(5) употреба специјалних алата за уклањање гума за урбане мотоцикле. Цити Цити Моторцицле гума треба поправити, најбоље је имати специјалне алате за поправку. Такође је вредно платити више, јер кошта стотине долара да оштети Цити Цити Моторцицле гуме. Имајте на уму да гуме треба означити пре него што буду уклоњене тако да се могу монтирати у истом правцу.

(6) одговарајући избор и уградњу. У истом типу аутомобила, узорку и истој гуми Цити Моторцицле. Обавезно носите оптерећење и постигните униформно хабање. Свако мешање које користи, не само да ће убрзати оштећења гума Цити Моторцицле, већ ће повећати трошење и потрошњу горива преноса.

(7) замена гума за урбане мотоцикле. Након одређене километраже, различити делови гума Цитицицле ће показати различите степене замора и хабања, тако да се мора извршити замена гума Цити Моторцицле. За возила која се често користе на већим обореним путевима препоручује се метода цроссовера. За возила која редовно путују на релативно равном путу, препоручује се циклична метода замјене.