Dom > Novosti > Sadržaj
Спортски радијални мотоцикли гуме изгледају гребањем Њихове сопствене руке могу бити поправљене
Jun 14, 2017

Спортски радијални мотоцикл гуме се појављују на огреботине које се могу поправити

Када имамо малу огреботину на сопственим гумама тако да могу поправити:

Корак 1: Очистите точкове. Можемо користити дилуент боје, обрисати ожиљак, уклонити прљавштину. Најгорег дела огреботина је тешко уклонити прљавштину, а затим можете користити зубчицу за темељито очистити. У тренутку чишћења, како би се спречио погрешан дио боје, најбоље је пажљиво залепити траку око ожиљака.

Други корак: власник заврши врх четкице, на оштећеном месту до точкова превученог бојама, а затим суву боју, мало лакирано у боју неке, лако се посматра власник.

Трећи корак: власник и друга декоративна боја потпуно суво, са водоотпорним папиром намоченим у сапуном водом како би површина била глатка. Затим користите смешу да обришете светло и коначно ударите у восак.

Корак 4: Ако је власник пронашао дубок ожиљак на чворишту и мора се уверити да ли је метална површина изложена, ако не можете да видите да метална површина неће рђати, можете се концентрирати на премаз модификоване боје. Са врхом оловке мало мало, а онда је боја потпуно сува. Ако пронадјете изложени метал, најбоље је заменити.

Сада ће многи људи у аутомобилу осјетити гуму Спорт Радиал Моторцицле и буку између земље, што је тзв. Фетални шум. У ствари, постоји много разлога за фетални бука.

Храпавост пута, структура коловоза и коловозни материјал су фактори који утичу на величину буке спортске радијалне гуме. Поред тога, ширина гумених и пнеуматских пнеуматика за спортске радијалне гуме такође ограничава потешкоће смањења шума, широка гума Спортс Радиал Моторцицле због шире подршке буке ће постати већа, у поређењу са онима уске величине спортских стаза За мотоцикле Пнеуматици, широка гума Спортс Радиал Моторцицле ће стиснути више ваздуха и притиснути више "ваздушне масе" за производњу вибрација.

А за предњи мотор аутомобила, седење у задњим путницима ће бити свесније спортске радијалне мотоцикла за бушење пнеуматика, јер је позадина тијела због буке мотора и буке ветра релативно мала, у овом тренутку ће Бити истакнути, тако да када оцењујемо ситуацију феталне буке, већина је избора седења у задњем реду за скрининг.

Аутомобил се ослања на спортску радијалну мотоциклу и контакт са земљом, гума Спортс Радиал Моторцицле је одговорна за носивост, убрзање, успоравање, управљање и управљање, свака врста функције и његова густина и трење асфалта су уско повезани, то јест , Наш такозвани држач, наравно, што је већи бољи држач, али свет не једе ручак, то је боље држање гуме, обично користећи посебну гумену формулу или велику површину блока, достигнута је цијена , У зависности од потрошње горива буке и других нежељених ефеката, пратиће се појава.

Да би смањили трошкове, осим ако су перформансе аутомобила високих перформанси обично једноставне за коришћење, паметни потрошачи би требали знати како одабрати одело за свој аутомобил, а превише је разлога за потрошаче да ископају Оут Јуан пре трошења мишљења.