Dom > Novosti > Sadržaj
Процес мешања гумених челика са радним мотором
Oct 20, 2017

Процес мијешања гумених челика са радним мотором
Радне гуме чврстог мотоцикла не морају имати странца, али такође знају његову употребу, тако солидан процес рафинисања радионица на мотоциклу не знамо да ли га разумијемо? Ако не разумете то није битно, онда ће Ксиаобиан рећи за вас!
Процес сондирања чврстог мотоцикла радијског гаса је угљенична, природна / синтетичка гума, уље, адитиви, убрзачи и друге сировине помешане заједно у мешалици за прераду, како би се произвело "све врсте сировина Пре уласка у миксер, тест мора тежина миксера је око 250 кг. Тежина сваког гуменог дела који се користи у чврстим моторним радијалним гумама је специфична изведба. Састав саставног материјала зависи од захтјева за перформансама Радионичке гуме за мотоцикле, док промјена у саставу комплекса зависи и од произвођача који одговарају потребама тржишта, а то су потребе углавном од вучне силе, перформанси вожње, услова на цести и самих радионица на мотоциклу. Сва једињења се тестирају прије него што им се дозволи да пређу на следећи процес - процес припреме делова, пре него што се отпусти.
Сљедећа Ксиаобиан је рекла да се уградња чврстих гума предострожности, чврста пнеуматика за мотоцикл радијалне гуме и одговарајуће фелне на надувавање на мотоциклима могу се замјењивати. Међутим, неопходно је руковање са фелнама од чврсте гуме да се постигне помоћу алата (алата) на штамбиљу. Да би се осигурала сигурност и тачност процеса инсталације, слиједи сљедећа правила:
1, Радионичке гуме за мотоцикле, провера фелне.
Прво проверите да ли је моторни радијални гуме и фелне прилагођени, тј. Да бисте инсталирали модел спецификације модела радне гуме за моторе, исти је и са ободним моделом. Величина фелни која се користи у спецификацијама радионичких гума Моторцицле је различита, а инсталација треба прво да се потврди. Обруге укључују фелге са или без дефекта, са или без бора. Ако је брушење, прво полирано равно, или лако повриједити чвориште радијалног гума за мотоцикле, утичући на инсталацију и употребу.
2, како би се осигурало да моторне радијалне гуме могу успешно инсталирати на месту како би се смањило трење између фелни, уградња радионичких гума за мотоцикле и вањску површину облога за распршивање, обложене мазивима, мазива могу одабрати најчешће кориштене сапуном водом, розом водом итд., условно доступним мазивним радијалним гумама намењеним мазивом, али не смеју користити маст и друга индустријска мазива која се обично користе, јер ће гумирати и оштетити радионичке гуме Моторцицле.
3, Радионичка гума за мотоцикле на платну када је постављена равна, није искривљена, у супротном инсталација је тешка, када се користи за окретање, обод мора бити постављен на место, причврсни вијак мора бити затегнут или лаган за клизање или Моторцицле Радиал Тире одвајање обруча Узрок опасности.
4, у складу са стандардним захтевима ЕТРТОЕДИ, радионичке гуме за мотоцикле уља у возило морају бити концентричне. Различити произвођачи спецификација и носити различите мотоцикле радијалне гуме не могу се инсталирати на истом аутомобилу или истој осовини, а не са гумама на надувавање, или лако изазвати личне, несреће опреме.
Зхан Тире је врло често чврсти моторни радијални проблеми са гумама, али понекад гвожђе у гумама није повукло, једноставно представљају цурење, генералне власнике једноставног немарности овог проблема, али тако пустите да моторни радијални тир не прође Речи ће постати сигурносни ризик. Потребан вам је власник радионичких гума за мотоцикле за самотестирање, рано откривање проблема.
Радне гуме чврстих мотоцикала пропуштале су метод самотестирања:
1, било је ноктију и другом страном телу
Радионичке гуме за мотоцикле су најчешћа оштећења проузрокована страничким пребацивањем, укључујући вијке, ексери, жицу, дијелове стакла и тако даље. Ове оштре ствари, ако се кравата ране формира мала цурења Радионица гума Моторцицле. У овом тренутку само треба пажљиво истражити Радионичке гуме за мотоцикле могу се наћи у изгледу страног тела, ако се скривамо више дубоко, можемо да посипамо мало воде у мотоциклистичким радијаторским гумама, сломљеном локалном ту ће бити крупне и чак обесхрабрени звук Тхе
2, страна мотора оштећеног мотора
Ако власник не обрати пажњу приликом паркирања, радионичке гуме за мотоцикле могу да се обрију на зубе на путу, да се више пута троше број радијалних гума на мотоциклу формираће се са стране оштећеног, чине цурење. Али и формирање Моторцицле Радиал Тире друм пакета, додајте ризик од пункције. А радионичке гуме за мотоцикле поред стране оштећених речи могу се директно видети, ако оштећења или пакета бубња буду сигурни да ће замијенити нове радионичке гуме Моторцицле што је пре могуће.