Dom > Novosti > Sadržaj
Избор спортских радијалних гума за моторе
Jul 31, 2017

Избор пнеуматика за спортски радијални мотоцикл
Пошто су гуме за мотоцикле потрошни материјал, промените гуме на Мо пријатеље већ дуго су навикнути на то. Дакле, како купити квалификоване гуме? Можда се суочите са мотоциклом са широким спектром гума које не можете да започнете, следећа Ксиаобиан удела под куповином искуства у аутомобилу Спорт Радиал Моторцицле.
Код избора пнеуматика спецификације не смеју бити погрешне, чак и ако је ширина пнеуматика ужа, спецификација се може користити, али ако су спецификације погрешне или нису инсталиране или су инсталиране превише слободне, не могу се користити. То не представља потребу за економским губицима. Уверите се у исправне спецификације, требало би да размислите о ширини гуме, аутор сматра да ако економија дозволи, покушајте да купите широк спектар гума, јер се широки пнеуматици и контактна површина залежу тако да могу А Добар пренос покретне силе и кочионе силе, тако да се перформансе машине за косу добро игра, како би се побољшала глатка вожња, топлина и мир. Спортска радијална гума за моторе и коначно морају да виде газећи слој газећег слоја, газећи слој је и даље важан индикатор перформанси гуме, облик газећег слоја одређује његово одводњавање и пражњење других способности оштећења, али такође утиче на перформансе грипа. Због тога је веома важно одабрати одговарајући омјер. Истим спецификацијама гума постоје и десетине газећег слоја, опште треба да се заснива на пракси Мо пријатеља да би одабрали одговарајући дезен газећег слоја. Ако често у планинама или блатом, снегу, леду и другим путевима на путу, требате изабрати широке гуме без гума и дубоке газе газећег слоја газећег слоја, захваљујући дубоким и широким гумама, точковима окрета, захваљујући Улога центрипеталне силе која олакшава ред воде и других остатака, тако да су гуме боље и контакт са ваздухом. Ако често путујете на пут, требало би да изаберете нека тесна гума, као што су прстен, стрелица и тако даље. Ова гума на путу приликом вожње помоћу површине за додир са ваздухом, може учинити вожњу мирнијом од осталих гума. Добро стање Пријатеља Сједињених Држава да бирају високе грипове гума, иако је стопа хабања гума већа, али то је добра изведба добра гума, без обзира да ли је дренажа или адхезија врло добра, јесте гума са равним.
Надам се да је горњи опис твоје помоћи Ох, искрено се приближавамо купцима, акције како бисмо задовољили купце, освојили добитнике, личност која ће водити купце, ваше задовољство је наша највећа потрага!
Спортска радијална мотоцикла позната као гума, са бендом. Значи прстенасту еластичну цевчицу за држање унутрашњег притиска гуме са вентилом пнеуматика. Вентил се користи за надувавање и задржавање ваздуха у унутрашњој цеви. Унутрашња цијев показује да унутрашња цев треба да има добру зрачну густину, отпорност на топлоту, еластичност, отпорност на старење и малу трајну деформацију. Општа употреба бутил гуме, унутрашња цев је ватроотпорна вибрација са контејнером за гас, која се користи у картицама, мотоциклима, бициклима, рицксхавс шупљини шупљине **** гаса под притиском, према главном материјалу може се поделити на природни каучук Тубе и бутил гума Унутрашњу цев, поред нове цисте бутил гуме цијеви. Производи од бутил гуме: односи се на употребу бутилне гуме, бутил гуме као главне сировине, додајући ЕПДМ гуму и пунила, адитива, средства за старење и друге додатне опреме, према одређеном проценту формуле, мешањем,, Тип, Вулканизацију након обраде у различитим моделима производа цевовода аутомобила.
Спецификације пнеуматика за спортске радијалне мотоцикле приказане су на различите начине, овде смо само представили најчешће коришћене: Кина спортске радијалне мотоциклистичке методе означавања пнеуматика су два, један је метод кода, други је метрички метода маркирања.
Код се означава "бд", где је б ширина попречног пресека гуме, д је унутрашњи пречник гуме, пречник обода, јединице су инчи, а средњи "-" Пнеуматици под притиском.
Спортски радијални мотоциклични притисак пнеуматика је углавном између 147кпа ~ 343кпа, а понекад и неке спецификације пнеуматика су и даље означене слојем чврстоће, као што је 2.75-17-4пр, каже се ширина пресека пнеуматика од 2,75 инча, гуме унутрашњег Пречник од 17 инча, 4пр да се гума за 4 слоја.
Инцх спецификација значи: инцх јединице су у центиметрима. (1 инча = 2,54 цм)
Метода метричке спецификације: метричка репрезентација, карактеристике пнеуматика најтраженијег и потпунијег описа апликације је такође најчешће, тренутни међународни исо стандард се такође користи за означавање величине гума и карактеристика гуме.
Поред горе поменутих неколико најчешће коришћених спецификација, постоји много начина да се изразе спецификације пнеуматика, као што су дијамантске пнеуматике на путу, на Денгзху Пу (дунлоп) кр133. Ова аутомобила намењена гума, на примјер, означила је 3.75 / 6.50 -18, респективно, рекли су да су гуме високе 3,75 инча, ширину попречног пресека 6,50 инча, пречник платна од 18 инча и тако даље.