Dom > Novosti > Sadržaj
Моторек успех на Дакар Ралли 2017
Jan 19, 2017

Моторек Линдон Поскитт и Сам Сандерланд успеха на 2017 Дакар Ралли

Пхото Љубазношћу Моторек-а

Линдон Поскитт и Сам Сундерланд су успјешно трчали на релију Дакар 2017.

Обој Сам Сандерленд, победник Дакар Раллиа 2017 и Линдон Поскитт, завршилац другог места у класи Малле Мото, деле не само домовину, КТМ и осећај тркачког успеха, већ и тркају са моторним уљима. На својој скоро серији КТМ 450 Ралли, који је обезбедио Моторек, Поскитт је препознао 100-годишњицу Моторек-а са 100 бројем таблица и зеленим бојама.

Поскитт и остали тркачи у класи Малле Мото долазе на главу у конкуренцији без користи од сервисног тима, што значи да су остављени на властите уређаје док су у покрету. Ове године се сматрају најтежим Дакарима свих времена, али Поскит је упорно наставио и стигао до импресивног 2. места.

2017 Дакар Ралли Моторек успех

Пхото Љубазношћу Моторек-а

Разни пејзажи и услови овогодишњег Дакар Раллиа изазивају.

"То је била најбрутална ствар коју сам икад урадио", признаје 38-годишњи адвентурер за мотоцикле. Од 2. до 14. јануара, релија је покривала укупну удаљеност од преко 5.500 миља, све до Асунцион у Парагвају и Буенос Аиресу у Аргентини. "И доживјели смо све што можете замислити: топлота и ледено хладноће, песак и блато, лед и снег, етапе више од 600 миља! Никада у мом животу нисам често то срушио! "Али, храбри Брит је преживео све ове суђења само са малим повредама, баш као и његов бицикл, и кренуо је до сензационалне секунде са почетног петог места међу укупно дванаест" Малле Мото "Возачи који су стигли до циља. Све у свему, Поскитт је дошао на 39. место у мрежи првобитно 167 такмичара.

Линдон Поскитт завршава 2. у класи Малле Мото на релију Дакар 2017

Пхото Љубазношћу Моторек-а

Поскитт је ушао и учествовао на другом месту у класи Малле Мото који је био одличан начин да се нагласи на 100-годишњицу Моторек-а.

"Веома смо срећни", каже Еди Фисцхер, извршни директор групе Буцхер МОТОРЕКС. "На крају крајева, овај резултат није само доказ Линдонове снаге, већ и заслуга МОТОРЕКС мазива, чак иу најтежим условима. Нисам могла да пожелим лепши поклон у знак обиљежавања 100. рођендана МОТОРЕКС-а. "