Dom > Novosti > Sadržaj
Радијална гума за мотоцикле на нивоу брзине и показатеља квалитета оптерећења
Jun 22, 2017

Радијална гума за мотоцикле на шифри брзине и индикаторима квалитета
Свака гума има скуп мешаних бројева који се састоје од бројева и слова, као што су 185 / 70Р13 88Х, 185Р14 90С итд., Где су "88Х" и "90С" маса гуме и ниво брзине. "88, 90" је код оптерећења, "Х, С" је код брзине.
Због тога што је свака гума у производном процесу у строгој сагласности са гумама фиксних техничких индикатора дизајна и производње, према томе, његов квалитет терета и брзина имају критичну границу. У процесу пројектовања и производње не само да разматрамо сваки део гумене формуле, већ и да узмемо у обзир круну узорка и узорка дубине круне и бочних материјала и слојева, али такође сматрамо грејањем, хлађењем и другим комплексним Фактори Због тога је гума на означеном нивоу оптерећења и брзини гума највећег квалитета и максималне брзине. Код употребе пнеуматика најбоље је да не премаши свој максимум, у противном ће смањити животни век гуме, озбиљну појаву малигног случајног пуцања пнеуматика.
Маса оптерећења гуме и брзина производа под називом "количина радова", то је: количина радова = маса (В) к брзина (С)
Моторна радијална гума На основу ове формуле види се да објективни фактори утичу на пражњење, у нормалним околностима је оптерећење оптерећења пнеуматика фиксирано, као што су: гуме 185 / 70Р13 88Х, његово радно оптерећење = 560 (кг) × 210 (км / х) = 117600. Ако је спорији, онда се његово оптерећење може повећати, а ако је његово оптерећење мањи, његова брзина може бити бржа. Међутим, искуство показује да брзина пнеуматика од 40км / х или мање, оптерећење гуме се може повећати у складу с тим, када брзина гума прелази 100 км / х, оптерећење треба смањити у складу с тим. Укратко, ниво брзине на индикаторима квалитета пнеуматика и оптерећења, за гуму је веома важан, занемарити или не према одредбама употребе индикатора, узроковати штетне ефекте, доћи до озбиљних повредних несрећа, тако да већина возача Морају разумјети ове аспекте знања и строго у складу са показатељима о употреби пнеуматика како би се спречило настанак несреће.
Моторна радијална гума Пумпа за гуме, али и ствар врло болесне, добра гума, обе стране узорка није било млевено, али средина круне је полирана, не може наставити да користи, што доводи до економских губитака. Многи возачи се осећају необјашњивим, како се може средити гума? Без обзира на то како је окрет, без обзира на кочење, и без обзира каква је вожња на путу, такође треба да буду гуме са обе стране хабања и да не би требало да буде средина гуме. У ствари, главни разлог за средину круне или због притиска ваздуха, али не због недостатка притиска, већ због претјераног притиска изазваног.
Моторни радијални пнеуматик Притисак пнеуматика је превише брз, учинити да средњи део круне протресе, тако да је испред контакта са земљом, то је као столар са равним дрвеним дрветом, излазни део плана мора ићи. Гуме су исте, када је гума превише надувана, средина круне ће протурати (жаргон који се зове спире) када је гума у вожњи, прва је круна круне и контакт земље, највећа сила, Зато носите најбрже, тако да када се рамени део пнеуматика још није носио, средњи део круне гуме је полиран, што резултира значајним губитком гуме