Dom > Novosti > Sadržaj
2018 БМВ К 1600 Б Прво прегледање вожње
Aug 29, 2017


1. Три начина вожње диктирају АБС, одзив гаса и подешавања контроле вуче. Динамички, путеви и киша контролирају ниво интервенција у односу на све електронске сараднике. Динамички нуди најагресивнију реакцију гаса и најмању интервенцију, док Раин предвидљиво пружа најлакше реаговање гасова, у комбинацији са најинтензивнијим АБС и ТЦ. Пут је срећан медијум.

2 . БМВ К 1600 Б у 2018. години може бити означен као Баггер, али то не значи да се не може возити са зестима. Са значајним 63,7-инчним међуосовинским точковима и литијумским 17-инчним точковима, Баварски Баггер је изузетно интуитивна машина. Заправо, то је лако једна од њених највећих снага против својих конкурената. Најслађија сугестија омогућит ће возачу да савлада и одржава линију са највећом поузданошћу, чинећи њену тежину тежине од 741 килограма изгледа као грешка на спецификационом листу.

3. Не брините за заштиту од ветра, К 1600 Б је покривен. Феатуринг адјустабле виндсхиелд, тхе К 1600 Б хас а хигх левел оф схелтер фром тхе винд, вхетхер тхе виндсхиелд ис ин тхе уп ор довн поситион. Када путујете низ аутопут са ветробранском стаклом, мало је вјетра, што вам помаже да се фокусирате на дуже излете. Поред тога, крилце на горњој страни обале могу се подесити да усмеравају ваздух према возачу, што помаже мало у врућем времену - сигурно сам то доживео током љетње Царолиније.