Dom > Novosti > Sadržaj
Побољшати перформансе спортских гума за радијалне моторе
Sep 11, 2017

Побољшајте перформансе ношења гума Спортс Радиал Моторцицле
Фактор тврдоће структуралних параметара и материјала (као што су ширина површине, укривљеност и скелетни материјали итд.), Често доводе до разлика у површини земљишта. У циљу прецизнијег изражавања перформанси пнеуматика Спорт Радиал Моторцицле, требало би успоставити однос између површине земље, притиска ваздуха и оптерећења. За ово смо често користили коефицијент тврдоће = оптерећење / (површина земље × ваздушни притисак) да представља. Коефицијент тврдоће Оптерећење гума Спортски радијални мотоцикл може се проценити под условима гравитационог подручја план Б програма Б шема Ц.
Са повећањем притиска ваздуха, коефицијент тврдоће постепено се смањује. Осим тога, коефицијент тврдоће сваког стуба испод 1 пута (стандардног) оптерећења је мањи од 1, када се оптерећење повећава до 2 пута, коефицијент тврдоће 810кПа стандардног притиска је већи од 1, што указује на то да притисак не може да приушти све оптерећење . Наставите да повећате притисак, коефицијент чврстоће на мање од 1, што значи да се оптерећење гума Спорт Радиал Моторцицле углавном врши под притиском.
Два програма гума двоструко више оптерећења под различитим коефицијентом притиска ваздуха из података таблице показују да у стандардном притиску ваздуха (810кПа) оба не могу поднети пун оптерецитет ваздушним притиском. Подаци показују да је коефицијент чврстоће Ц програма гума мањи од програмске гуме, без обзира на притисак у гумама, што показује да се програм Ц пнеумати у оптерећењу када је гума од програма да игра више притиска.
Коефицијент затезања Коефицијент затезања је однос дугачке оси на мању осу пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле, што указује на обим и бочну деформацију гума Спортс Радиал Моторцицле. Када је пнеуматик Спорт Радиал Моторцицле подвргнут великим оптерећењима, дуга оса се значајно мења, а кратка оса се не мења много. То ће проузроковати значајне промјене у односу дуге и кратке осе - фактор уземљења.
1. Погледајте да ли је лого комплетан. Аутентични производи квалитета паковања су добри, кутија на рукопису је јасна, претисак је шарен. Кутија треба означити називом производа, спецификационим моделом, количином, регистрованим жигом, фабричким називом и бројем телефона итд., А неки произвођачи и даље играју свој знак на додатној опреми. Неке важне компоненте као што су генератори, дистрибутери, пумпе за гориво, итд. Такође су опремљене инструкцијама, сертификатима и инспекторима како би корисник упутили исправно одржавање. Куповину треба пажљиво идентификовати како би се спријечило откуп лажних и лоших производа.
2. Погледајте да ли је геометрија деформације. Неке гуме за спортске радијалне мотоцикле деформисане су због производње, транспорта, неправилног складиштења. Проверите гуму Спортс Радиал Моторцицле дуж стаклене плоче да бисте видјели пнеуматику Спорт Радиал Моторцицле и стаклену плочу са или без светлости да бисте утврдили да ли ћете савијати; купити челичну плочу или фрикциону плочу са погоном на квачило, Може бити челик, плоча за фрикцију испред ње, да би се проверила да ли је истрошена; у куповини уљног заптивног средства, са скелетом лица уљног заптивача треба да буде округао, са стакленим стаклом уклоњеним без деформације; не треба бити тачна ивица ивице за скалирање у костру, са руком да се деформише, пустите се након што треба обновити првобитно стање. При куповини различитих врста облоге, такође треба обратити пажњу да проверите геометријску величину и облик.
3. Да видимо да ли је комбинација равних формација. Спортска радијална гума за мотоцикле у процесу руковања, складиштења, због вибрација, удара, често у зглобним дијеловима грлића, удубљења, оштећења или пукотина, утичући на употребу пнеуматика Спортс Радиал Моторцицле. Куповина треба обратити пажњу на проверу.
4. Погледајте пнеуматику Спортски радијални мотоцикл са или без рђе. Површинска гума квалифицираних спортских радијалних мотоцикала, како извесног степена прецизности и љубазности, важнија је гума Спортс Радиал Моторцицле, што је већа прецизност, што је строжа амбалажа против рђе. Куповина треба обратити пажњу на проверу, ако је пронађена гума Спортс Радиал Моторцицле има мрље, мрље, гуме или пукотине, губитак еластичности или површину зуба са очигледним окретним линијама.
5. Погледајте заштитну површину нетакнута. Већина гума за спортске радијалне мотоцикле је обложена заштитним слојем у фабрици. На пример, клипни пин, који носи парафин заштиту; клипни прстен, облога цилиндра обложена с уљем против рђе и завијена са омотачем; вентили, клипови и друго уље против рђе са пластичним кесама. Ако се утврди да је паковање оштећено, папир за омотање је изгубљен, уље или парафин се изгуби од рђе и треба га вратити.
6. Проверите гуму Спорт Радиал Моторцицле. Двије или више комбинација гума Спортс Радиал Моторцицле гума, пнеуматике Спортс Радиал Моторцицле између пресовања, лепљења или заваривања, нису дозвољене између фазе омекшавања, као што је клип клипа и ручица за подешавање, плоча квачила и филтер папир направљен је од лепка; ожичење електричне опреме је исто као и папир. Квачило и челик су причвршћени, плоча за фрикцију и челични делови су причвршћени или залепљени; Израђено од заваривања. Ако сте нашли лабав, треба је заменити.