Dom > Novosti > Sadržaj
Како судити службеним животом и носити степен чврстог гума за моторе
Nov 02, 2017

Како проценити животни век и носити степен чврсте гуме Цити Моторцицле
Опћенито, нормална употреба животног вијека Цити Моторцицле је 4-5 година, након 5 година, чак и ако је хабање газећег слоја такођер врло мала и најбоља замјена, јер газећа гума ће бити услед старења и старења и многих малих Пукотина је узрок пробоја.
Међутим, релевантни државни одјели још нису на складиштима гума Цити Моторцицле-а да дају посебне одредбе, јер према гума формули гуме Цити Моторцицле, аутомобилско окружење и возачке навике различитих урбаних мотоцикала у аутомобилу ће бити различите. Дакле, то нас тражи да би возио више од неког срца, уједно је и знак старења урбаних мотоцикала. Као што су газећи дијелови старења углавном су са стране рамена или рамена, а други делови ивица су почели да се појављују, дугорочно сунце и киша ће учинити да се гумене површинске пукотине појављују мале, ови пукотине показују да је гума Цити Моторцицле капацитет и квалитет почели су да падају, како би се смањио ризик од пункције најбоље ране замјене.
Осим старења, гума Цити Моторцицле ће се природно носити. Значи, фабрика је Цити Моторцицле гума у ​​фабрици ће бити означена на граници хабања бочних страна, како би се указало на услове хабања гума Цити Моторцицле у реалном времену. И због одсуства знака хабања на Цити Моторцицле гуми, можемо користити и клизач за мерење опште дубине рова мањих од 1,6 мм, а гума Цити Моторцицле више не може да се користи, јер у овом тренутку градске мотоцикле гуме и дренажу отпорност Бар ће се знатно смањити. Осим тога, ако је гума Цити Моторцицле поправљена три или четири пута, онда препоручујемо да вам ова Цити Моторцицле гума боље управља точкама или задњим точковима како бисте смањили ризик од пункције.
Наравно, живот урбаних мотоциклистичких гума и нормалне употребе је такође одличан однос. Прије свега, морамо осигурати да урбане гуме за мотоцикле увек буду под нормалним притиском у гумама, пренизак или сувише висок урбани моторни притисак у гуми ће дати Цити Моторцицле гуме сигурно закопано скривено. Потребно је подсетити свакога да не верује да очи могу видети, јер већина аутомобила сада има бездушну меридијску гитару Цити Моторцицле, понекад споља ће се осећати мало дефлационирано, али не значи одређени губитак, професионални Инструмент за притисак у пнеуматицима је једини начин за детекцију притиска у гумама у урбаном мотоциклу. Поред тога, притисак у гумама теста мора бити стање хладног фетуса, ако је врело мерење гуме мерено вриједношћу минус 0,3 ПА точно.
Чврста гума Моторцицле гума су важна улога, ако процес напретка у процесу неуспјеха и других недостатака, онда ће посљедице бити катастрофалне, могу довести до контроле возила, па чак и тешко доћи до дестинације. Све док се јасно разумеју гуме Цити Моторцицле гуме, перформансе се смањују, можете благовремену замену нове гуме Цити Моторцицле, како бисте спречили појаву недостатака.
Реал Цити Моторцицле Фаилуре Упозорење:
1, урбана ознака газећег слоја урбаних мотоцикала. Дебљина ознака газећег слоја мора бити већа од 1,6 мм, а ако се често возите на клизавом путу са ниским трењем, најбоље је осигурати да су ознаке газећег слоја двоструко веће од горњих.
2, ознака газећег слоја носи линију. Пошто нова гума Цити Моторцицле од старих старинских производа више од хуманизованог планирања: ознаке газе линије. Када је гума Цити Моторцицле врло нова или је степен хабања веома низак, ови индикатори скоро нису пронађени, али када је одећа достигла одређени степен ових сакривених у газду која је ушла у индикацијску линију.
3, градски моторни пукотина у бочној страни. С обзиром на то да проблеми на гумама Цити Моторцицле нису постављени у газећи слој, бочни део гуме Цити Моторцицле такође ће представити неке недостатке. Након опсервације, пронађите гуму Цити Моторцицле на бочним странама оних видно видљивих пукотина и прекинути. Ове суптилне корпе указују на будућност урбаних мотоциклистичких гума на могућим пукотинама цурења, што је још горе, па чак и довести до рафала урбаних мотоциклистичких гума, покушавамо да их спречимо.
Пошто возило пре процеса показивања одређене количине вибрација није спречено, поготово у лошим условима на путу. Што се тиче оних који већ имају одређено искуство, можете себи рећи како да протресете стварну гуму Цити Моторцицле у разумном опсегу и како да осетите недостатке возила.