Dom > Novosti > Sadržaj
Како утврдити живот градске мотоцикле и степен хабања
Sep 11, 2017

Како утврдити живот гума Цити Моторцицле и степен хабања
Уопште, нормална употреба животног вијека Цити Моторцицле је четири до пет година, након пет година, чак иако је хабање газећег слоја такође врло мала и најбоља замјена, јер гуму газећег слоја ће бити дуготрајно и старење и много малих пукотина је узрок пункције.
Цити Моторцицле гума је еластични гумени производ у облику прстена који је заснован на различитим возилима или машинама. Обично инсталирани у металном платну, могу да подрже тело, утицај спољашњег удара, да остваре контакт са путевима и да осигурају возачке перформансе возила.
Према гумионој формули гуме Цити Моторцицле, аутомобилски амбијент и возачке навике различитих, Цити Моторцицле гума ће бити различити. Дакле, ово захтева од нас да возимо више од неког срца, а знак старења је и градско гума Цити Моторцицле. Као што су газећи дијелови старења углавном су са стране рамена или рамена и почели су да се појављују други делови ивице, дуготрајно сунце и киша ће учинити да се гумене површинске пукотине појављују мале, ови пукотине показују да град носи гума за мотоцикле капацитет и квалитет почели су да опадају, како би се смањио ризик од пункције најбоље ране замјене.
Поред старења, гума Цити Моторцицле је такође природна за ношење. Значи, градска гума за мотоцикле ће бити означена испред границе хабања гума, како би се назначила реалност ових услова хабања гума Цитицицле. За гуме Цити Моторцицле без знакова, можемо такође мерити помоћу чахљача, а гума Цити Моторцицле са дубином жлеба мање од 1,6 мм више се не може користити јер се вода и перформансе гуме Цити Моторцицле драматично смањују. Поред тога, ако је гума Цити Моторцицле поправљена три или четири пута, онда препоручујемо да боље преклопите ову градску гуму за мотоцикле на погон без погона или на задње точкове како бисте смањили ризик од пункције.
Наравно, живот Цити Моторцицле гума такође има одличне односе са нормалном употребом. Пре свега желимо да гума Цити Моторцицле увек буде под нормалним притиском у гумама, пренизком или превисоком притиску у гумама Цити Моторцицле ће гума Цити Моторцицле бити сигурно сакривена. Потребно је подсетити свакога да не верује да очи могу видети, јер већина аутомобила сада има бездушни меридијан Цити Моторцицле са ниским притиском, понекад споља ће се осећати мало дефлационирано, али не значи одређени губитак, професионални Инструмент за притисак у пнеуматицима је једини начин за детекцију притиска у гумама Цити Моторцицле.
Разумети основно знање о гумама Цити Моторцицле, али и први корак, следећи корак је размислити како купити властите аутомобиле за Цити Моторцицле гуме, а поред потребе за разумијевањем њиховог аутомобила неопходне су спецификације гума Цити Моторцицле, али обратите пажњу и на следеће аспекте.
Прво, оригинална гума Цити Моторцицле, оригинална гума Цити Моторцицле је најбоља са брзином аутомобила и максималним оптерећењем аутомобила, те се теоретски, у замени гуме Цити Моторцицле треба дати приоритет.
Друго, обратите пажњу на узорак гума Цити Моторцицле, модел аутомобилске гуме за мотоцикле, поред тога што игра диван ефекат, перформансе Цити Моторцицле гума такође имају велики утицај. Често у Шенсену, аутомобилу, требало би да изаберете оне са бољу густоћу модела Цити Моторцицле гуме, као што су правила малих делова шаре; и потребу за офф-роад и дугим колима, можете одабрати велике дијелове шара.
Најзад, ако нисте задовољни првобитним управљањем возила, можете размислити о замјени стана ниже од гуме Цити Моторцицле, за многе моделе, побољшање изгледа и руковање возилом је један од најефикаснијих начина за замјену ниски равни гуме Цити Моторцицле гуме. Свака врста гуме за градску мотоциклу има своју специфичну функцију, тако да у избору гума Цити Моторцицле треба питати какав је стил гума Цити Моторцицле погодан за какве возачке навике, па када аутомобил вози сигурније провести у Цити Моторцицле Новац гуме такође вреди више.