Dom > Novosti > Sadržaj
Како су произведене гуме за мотоцикле у градовима
Jul 31, 2017

Како се производи гума Цити Моторцицле
Постоји много компоненти које ће ући у производни процес Гоодиеар Цити Моторцицле гуме и они играју важну улогу у осигурању да ваше возило постигне оптималне перформансе и одржава вашу сигурност
Део гума Цити Моторцицле
Беад
Куглица је израђена од челика високе чврстоће покривене гумом, чинећи гуме Цити Моторцицле гуме и фелне чврсто синтетичких точкова.
Белт
Челични појас је умотан око градске гуме за недељу дана како би ојачао снагу и обезбедио стабилност, направљен је од челичне жице прекривене гуменом жицом од гуме. Понекад повећава и арамидни кабл како би повећао додатну чврстоћу, отпорност на пробу и издржљивост.
Пли
Овакав слој представља скелет Градске мотоциклистичке гуме израђене од влакана, обично израђених од влакана које су прекривене гумом. Ово ће учинити вашу градску мотоциклу флексибилним. Папир је познат и као каркасни слој који се поставља директно на гуму Цити Моторцицле гума, снагу гуме Цити Моторцицле коју пружа.
Сидеваис
Ово је дебљи гумени члан који се протеже од газе до газећег слоја и обезбеђује бочну стабилност гуме Цити Моторцицле. Овде ћете наћи све информације о производњи гума за моторе.
Рипови и жлебови
Блокови газећег слоја су одвојени дубоким рововима, који ће вашој гуми Цити Моторцицле омогућити одвод воде, снега и блата. Шипка је мали жљеб угравиран на блок газећег слоја, што додатно олакшава, што је посебно важно за урбане мотоцикле гуме од леда и снега.
Рамена
Гума Вашег мотоцикла има благо нагнути ивични део газећег слоја са бочним дијелом који се бори са стране. Његов узорак и структура играју важну улогу у вашем управљачу.
Газећи слој
Ово је део ваше гуме Цити Моторцицле на гумама у контакту са цесте. Газећи слој такође обезбеђује јачање и хватање, а његови обрасци и рецептори одређују већину најважнијих особина перформанси ваше гуме Цити Моторцицле.
Гнетење
Гума вашег мотоцикла се помеша са до 30 врста сировина, проценат сировина зависи од перформанси урбаних мотоциклистичких гума. Састоји се од широке палете гуме, пунила и других сировина, који се помешају заједно у гигантском миксеру званом Банбури миксер за производњу црне вискозне јединице за каландирање.
Цалендеринг
Након што се гумирана гљива охлади, шаље се у посебан отворени млин где се гума исечи у траке које ће представљати основну структуру гуме Цити Моторцицле. У овој фази, такође су припремљени и остали дијелови гуме Цити Моторцицле, од којих ће неки покривати и другу врсту гуме.
Формирање
Са унутрашње стране према споља у гуме урбане мотоцикле. Влакна мрежа, челични појас, зглоб, слој, газећи слој и други делови постављени су у градску машину за ливење у мотоциклу, обезбеђујући да сваки део буде у прецизном положају. Излаз изгледа слично финалном производу, познатом као сирово рођење.
Вулканизација
Сирова гума се поставља у грејан калуп где су вулканизирани притисци и компоненте свих гума Цити Моторцицле су притиснуте заједно и имају коначни облик гуме Цити Моторцицле, укључујући дезен газећег слоја и ознаку бочне стране произвођача.