Dom > Novosti > Sadržaj
Дуцати Хипермотард приказао НА Јимми Киммел Ливе да промовише ЦХИПС ФИЛМ
Jan 19, 2017

Дукати Монстер на Јимми Киммел Ливе да промовише чипове.

Фото Љубазношћу Дуцати

Дуцати је Монстер је излаган на Јимми Киммел Ливе да промовише предстојеће играни филм чипове.

Дана 11. јануара, Дуцати 'с Монстер мотоцикл појавио на Јимми Киммел Ливе, као део промоције за учешће италијанског бренда у предстојећим филмских чипова. У сегменту, глумци Дакс Шепард и Мицхаел Пена роде Дуцатис у Ел Цапитан Позоришту на Холивуд булевару да обави кратки мајсторију промовише предстојећи филм. Њих двоје Дукати Монстер је коришћена су опремљени да подсећа на изглед Калифорнија Аутопут Патрол мотоцикала за Лигу Киммел снимање.

Филм, најављено да буде пуштен у САД и Канади 24. марта 2017. године од стране Варнер Брос. Пицтурес, фокусира се на два полицајаца Калифорнија Аутопут Патрол, и представља римејк популарне телевизијске емисије. Филм је написао и режирао Схепард, који је такође звездама заједно Пена као ликови Јон Бакер анд Франк 'Понцх' Понцхерелло, респективно.

Дуцати је Монстер појављује у филму као разлику од традиционалних полицијских мотоцикала. Породица Монстер је Дуцати је интерпретација на супермотард стилу мотоцикла који се користе на наизменично врста трке површина. Са високим, танким заптивком и уских стране, Монстер има прљавштине бицикл инспирисан естетски и створен да буде довољно свестран за урбану миграната, викенд обиласка или трацк даи узбуђење.

Дукати Монстер приказао на Јимми Киммел Ливе за чипс