Dom > Novosti > Sadržaj
Не знам за мотоцикле Гуме Цоммон Сенсе
May 27, 2017

Мотоцикл Радијална гума Не знам мото гуме уобичајеном смислу мотоцикла због мале тежине, коњских снага, у току процеса, возило због убрзаног инерције, тежине и задњи точак, плус у многим деловима морају да углом у аутомобилу преко угла, види колико је важно гуме су на мотоциклу. Говорећи о мото гуме ништа мање него суштине гума и притиска гума гума је посебно важно!

Век

У принципу, нормалан живот мото гума за око 3 године, због саме гуме користећи петрохемијских гума (најлон материјал) направљен, поред нормалне вожње стању сопственог хабања, плус велика померања гума највећи део представе од фетуса, u великој брзини државе, леш ће загрејати у (да достигне радну температуру) и играти грип, овај феномен за обављање фетуса перформансе Јели најочигледније, у овом редовном високом температуром (јахање) , ниске температуре (u време паркирања), промена у гумарској материјала ће такође повећати. Поред тога, уколико се возило ставља дуго времена, с временом (разлика температура је превелика), гума је такођер невидљива убица.

Авто гума бити опрезан

Мотоцикл Радијална гума Већина домаћих гума високих перформанси се увозе да уведу, поред високих цена, постоје многи домаћи продаја половна гума продавници, иако је разлика у цени у великом делу, бити у стању да спасе трошак, али ови из непознатог порекла друге стране, у квалитету или скривене много брига. Овде да подсетим да је, поред пажљиво посматра производњу године, а други је да се пажљиво гледати површину површине шаре од гуменог материјала са или без пукотина, дубина шаре, феталне зид са или без деформације трагова на други је унутрашњи круг И трагови раскинула са обруча. Иако многи продавци ће обележити Јиуцхенг нове, Бацхенг нове слогане и јефтине промоције за привлачење потрошача, али овде се ради о сигурности живота када возите ствари, не губе велики

Мотоцикле гуме поред имати јак стисак, али и раме мокро клизавој површини од дренаже и окружењу ниске температуре могу брзо достићи радну температуру и тако даље.

Значај притиска у гумама

Притисак пнеуматика је један од највероватније променити мотоцикл један од варијабли, редовно прилагођавање притиска у гумама је апсолутно ништа друго него штете, али већина возача често превиђају значај притиска у гумама.

1. Увек проверите притисак у гумама

Ако свакодневно бициклизам окружење у аутомобилу је на стабилној путева кише, препоручљиво је да проверите притисак у гумама једном недељно. Насупрот томе, ако често путујете у песка и шљунка мешовитим путу, најбоље је сваки други дан до два дана да проверите притисак у гумама.

2. Проверите основни притисак у гумама

Возила у вођењу, притисак пнеуматика ће бити у пратњи температуре површине гуме и успона, пнеуматик ће поменути ширење ваздуха, што ће изазвати притисак пнеуматика гума је превисока. Озбиљни случајеви, то ће довести до ситуације пункције, тако да одговарајући провери основни притисак пнеуматика је изузетно важно, а такође препоручујемо да проверите основну притисак у гумама на хладноћи, како би се избегло раст температуре и утиче на притисак у гумама.

3. Селф-маде високог квалитета сто притиска у гумама

Јер је притисак пнеуматика ће директно утицати на терен површине пнеуматика, обрт, температуру гума, тако да стоји мерач притиска у гумама може вам помоћи увек проверите вредност притиска у ауто гума.

4. Контрола притиска нормална гума

Ниског притиска у гумама може да повећа стисак гуме, напротив, сувише ниског притиска у гумама ће изазвати управљање гума, последице претераног трошења скретање ће постати још теже. Напротив, високог притиска гума може да повећа осетљивост возила, напротив, превисока притиска у гумама ће узроковати захват да слаби, док се повећање оптерећења пре и после амортизер, возила више склони да батина. Притисак пнеуматика је превисока или прениска ће вероватно изазвати појаву убод несреће, тако да је нормално контролу притиска у пнеуматицима гума је изузетно важно.

5. Зависно од услова вожње мења притисак у гумама

Због разлике у условима вожње, гуме такође захтевају различите вредности притиска гума.

Мотоцикл Радијална гума Аутопут: путовати са глатким путевима, могу одржавати нормалан притисак у гумама, сувише ниског притиска у гумама може узроковати возило да се недовољно.

Офф-Роад: нижи притисак у гумама омогућава гума да би добили више грип, али и да се избегне оштре предмете пирсинг гуме.