Dom > Novosti > Sadržaj
Градски гуме за мотоцикле треба да се замени
Sep 20, 2017

Гума за градску мотоциклу носи до које мере треба заменити
Градске мотоцикле због дугог времена у земаљском раду, тако да гуме Цити Моторцицле које припадају додатној опреми у хабању највећег прибора, када се до одређене мере неће носити хабање. Наравно, рекли смо да се степен хабања не труне у шљаку може се променити. Компанија вас подсјећа да када се појаве гуме Цити Моторцицле потребно је замијенити сљедећи феномен:
Обично нормална употреба животног вијека Цити Моторцицле је 4,5 године. Пошто газећи слој гуме ће бити дуготрајан и старење, након 5 година чак и ако је хабање газећег слоја такође врло мало да би се заменило најбоље. И многе мале пукотине су узрок пункцијских подстицаја. С обзиром на то да ће гума Формула гума Цити Моторцицле у складу са различитим аутомобилским окружењем и возачким навикама различитих урбаних мотоцикала у мотоциклу бити другачија. Дакле, то захтева од возача у уобичајеном аутомобилу да остане нека срца, урбано мотоцикло старење гума је такође знак површина газећег слоја делова углавном од кљуна или рамена, а други крајеви дијелови привременог сунца и кише ће пустити гуму На површини се појављује мали круг пукотина, ове пукотине означене у овом тренутку, капацитет и квалитет пнеуматика Цити Моторцицле су почели да падају како би смањили ризик од пункције најбоље ране замјене.
Поред старења. Како би указали на хабање гума за мотоцикле у реалном времену. И због недостатка знака хабања на Цити Моторцицле гуме могу користити и калибре (или посебан владар газећег слоја Цити Моторцицле гума), урбане мотоцикле гуме су такође природно хабање, па ће гуме компаније Цити Моторцицле у фабрици бити на гуми Сиде означио границу хабања. Опште дубине рова мање од 1,6 мм урбаних гума за мотоцикле не могу више да се користе, јер ће у овом тренутку перформансе одводње гума у ​​градском мотоциклу и отпорност отпора бити значајно смањени. Поред тога, уколико су гуме Цити Моторцицле поправљене три или четири пута, онда је компанија предложила да вам гуме Цити Моторцицле гуме не управљају точкама или задњим точковима како би се смањио ризик од пункције.
Гуме за градске мотоцикле су углавном чврсте гуме Цити Моторцицле, јер гуме Цити Моторцицле гума неће бити ризик од пункције производа, а оптерећење је такође велико, како би се свим гума Цитицицле гума имало више разумевања, а затим доље о месту за складиштење пнеуматика Цити Моторцицле Напомена:
1, урбане мотоцикле гуме треба ускладиштити у складишту, а библиотека мора бити сува, вентилирана, како би се избјегло излагање.
2, унутрашња цев за одвојено складиштење, треба напунити одговарајућом количином ваздуха. Када висите на полукружном дрвеном раму, окрените торбицу на редовној основи и не савијте га равно или стегните.
3, гуме или комплетне гарнитуре урбаних мотоцикла гуме треба поставити, стриктно је забрањено равно и сложено кроз вјешање срца. Велике градске мотоцикле гуме могу дозволити да стоје на једном спрату, средњим и малим градским мотоциклима гуме могу да стоје на обе стране. Окрените свака два месеца.
4, урбане мотоцикле гуме треба бити далеко од топлоте, опреме за производњу електричне енергије и производње озонских локација. Немојте мешати са уљима, лаким предметима и хемијском корозијом.
5, испорука урбаних гума за мотоцикле, не са уљима, запаљивим материјалима, хемијском корозијом и другим мјешовитим, и прекривеним церадама, како би се избјегло излагање сунцу или киши. Мора се подесити транспорт на даљину.
6, гуме Цити Моторцицле требају бити ускладиштене на картицама, евиденције о типу гуме у урбаном мотоциклу, спецификацијама, нивоу, етикети, производњи и времену складиштења, у зависности од производње и складиштења у серијама, прво по први пут, редоследу кориштења .
Ако гуме Цити Моторцицле морају бити спремљене одвојено, да би се попунила одговарајућа количина ваздуха. Када висите на полукружном дрвеном раму, не савијте се равномерно или стакло, већ и према роковима. И унутрашња цев истог складишта, гума или комплетних гарнитура урбаних мотоцикла гума не може бити равна, а не слагање срца, да стоји; и, за велике гуме Цити Моторцицле, једине квази-јединствене гуме за мале градске мотоцикле су се сложиле да удвоструче под, свака два месеца да се једном окрећу.
У операцији, гуме Цити Моторцицле су највише склоне губитку хабања и хабања, иако је већина губитака нормална хабања, али понекад такође треба обратити пажњу на, у уобичајеном возном процесу, ако возачке вјештине нису Сигурно, или процес на који утиче вањски свијет, онда ће овај пут, нека непотребна стимулација штете увијек бити врло лако за погоршање хабања урбане мотоцикла, донијети неке друге ефекте.