Dom > Novosti > Sadržaj
Проблем газних гума за градске мотоцикле
Jul 07, 2017

Проблем газећег слоја гума Цити Моторцицле

Гуме су једна од најважнијих компоненти на аутомобилу, она подржава све компоненте возила, оптерећење возила и пролази правац силе и момената, примјењује се опћа градска гума за мотоцикле када први ступањ газећи има сљедеће врсте:

1. Једнострано хабање познато под називом делимично хабање, прво је због прекорачења точкова или интровертних, што се често формира позиционирањем точкова. Решење: проверите механичке проблеме и одржавајте стандардни притисак. Када је потребно, редовно мењајте предњу осовину гуме. Важно је напоменути да радијална гума није спојена са косом гумом на истој оси.

2. Делимично хабање кочења, проверите кочиони систем ако је потребно и водите рачуна да возач треба да спречи кочење у случају нужде при вожњи.

3, гумени блок газећег слоја је прекинут, први се помера по цести, оштро страно тело садржи делове гуме газећег слоја газећег слоја, могу бити одсечене, а такође са челичном траком или можда штетити слој тканине од гуме. Стога је могуће спречити вучење страних предмета и остатака док путујете на путу.

Градска гума за мотоцикле је једна од многобројних варијанти гума, тијело гума обично користи гуму, отпорност на хабање је врло висока, па чак и ако возило у суровом окружењу такође може осигурати нормалан рад, осигурати да рад буде уредан, напредује заједно Са моћом рада. Хајде да цијенимо заслуге у свом планирању заједно.

1. Добро коришћење планирања

Максимална граница гума за градске мотоцикле како би се осигурала отпорност на пробијање гума, у основи елиминисала индустријска возила у процесу рада и гума пробушена у лошем радном окружењу. Градска моторна гума у облику пнеуматике у облику оптерећења у облику газећег слоја, добра стабилност и рад због отпорности на трње, без ваздуха, избегава честу поправку пнеуматика за тежак рад, може радити напредну брзину коришћења возила и снагу.

2. Разумно планирање структуре

Висока чврстоћа и подлога од основе високе чврстоће и челични прстен обезбеђују чврстоћу гуме и обезбеђују стезање гуме и обода, што у суштини елиминише проблем клизног круга гума Цити Моторцицле. Велики еластични средишњи лепак, који ефикасно апсорбује вибрацију возила током рада, има удобну покретачку снагу и избегава оштећења возила заједно. Густи слој гуме газећег слоја осигурава отпорност на хабање гума и побољшава живот гума Цити Моторцицле.

Градска гума за мотоцикле размишља у процесу планирања у практичном окружењу за примену и усвојила напредне вјештине и формулацију и осигурала да функција његових јаких топлотно отпорних, других, градских мотоциклистичких гума такођер омогућује возачу да се осећа врло угодно, је убити Две птице са једним каменом.

Многа возила ће размишљати о урбаним моторним гумама приликом одабира пнеуматика, а сигурност урбане мотоциклистичке гуме ће смањити фактор ризика возача у процесу. Колико знате о гумама градске гуме за мотоцикле?

Градско гума за градске мотоцикле за цјелокупне гумене компоненте, максимална граница како би се осигурала отпорност на пробијање гума, у основи елиминисала индустријска возила у процесу рада и гума пробијена у лошем радном окружењу. Стопа искоришћења и ефикасност рада прогресивних возила.

Стандард пнеуматика са пречником пнеуматика Д, пречником зупчаника или пречником обода Д, одјељак Б и широким равним од (висина пресека гума Б ширине пресека Б), као што показује да је јединица уобичајено (у ) (1 = 2,54 цм) ин.

Фетална пета: спољашњи обод гумичног прстена и заобљени углови рубине гуме.

Сирово језгро пнеуматика: израђено од челичног прстена, траке троугла и језгре прстена пнеуматика.

Жичани намотај: крути прстен са бакарном жицом навијен за причвршћивање гуме на обруч точкова.

Линија за монтажу: једноструки прстен или вишенаменска гумена ивица која је обликована са стране гуме и фетусног прстена, обично се користи за инструкцију гуме да прецизно саставља линију на ободу.

Гуме за градске мотоцикле у нереду и тешким условима примењују се, када се одвијају под различитим деформацијама, оптерећењем, силом, као и високим и ниским температурним ефектом, стога је неопходно имати велике оптерећење, вучу и функције пуферовања. Гума градске гуме за мотоцикле је врста гуме која се поставља на платну точкова. Састоји се од језгре гуме и унутрашње цеви гуме.