Dom > Novosti > Sadržaj
Градски мотоциклисти за одржавање гума
Jun 14, 2017

Градски мотоцикл одржавање гума Раидерс

Преглед

Током процеса вожње, као "ауто стопала" гума Цити Моторцицле, попут људи који су прошли кроз свако место, доживјели су различито место, сусрели се с различитим ситуацијама, тако да се власник фокусира на провјеру положаја урбаних мотоциклистичких гума, било да Мешати уколико се пронађе, да се очисте у времену, ако не и благовремено чишћење, поред аута ће се аутоматски пасти, неки ће полако "ерозирати" урбане мотоцикле гуме, све више и дубоко, Када ће у одређеној мери пропуштати гуме Цити Моторцицле, што резултира у урбаним мотоциклима гурне цурење гума итд., Које могу да изазову сопствени ризик.

Правовремена замена

Прво: цјелокупно чишћење аутомобила, посебно фокусирање на чишћење гума Цити Моторцицле гума, ако је површина гуме Цити Моторцицле поклопац блата, лако је покрити газећи слој газећег слоја, чишћење је да проверите гуме Цити Моторцицле Да ли постоји Седимент, сечење, подизање и други услови, ако се нађу у рушењу гуме Цити Моторцицле, одмах треба заменити.

Друго: Ако откриће урбаних мотоцикла гума има озбиљно хабање, учинити ће сила кочења аутомобила, како би се спријечила таква ситуација, најбоље је замијенити.

Треће: проверите да ли је пнеуматски вентил Цити Моторцицле гумени производ, када је гума у дубоко црвеном стању, што указује на то да се вентил старио, не може гарантовати добру затегнутост ваздуха, што је најбоља замена.

Провјерите стање

На дугачкој удаљености аутомобилом у аутомобилу мора доћи до судара, велике брзине, брзог окретања, наглог кочења или преко препрека, итд., Урбане мотоцикле гуме ће бити због таквих проблема и изгубити равнотежу. Због одступања возила, удараца или неуједначеног хабања точкова (познато под називом "једење"), који утичу на сигурност у саобраћају.

Проверите притисак у гумама

Одређивање притиска урбаних мотоцикала у гумама је најважнији део свакодневног одржавања урбаних мотоциклистичких гума, не само да се може урадити у пјешачкој позади. У свакодневној вожњи треба развити редовну (пожељно једном недељно проверу) проверити притисак пнеуматика добре навике, сигурносни ризик елиминисан у пупољу. Проверите да ли притисак у пнеуматицима треба да се изводи у стању хладног гума. То је због тога што гуме Цити Моторцицле због температуре при вожњи, притисак пнеуматика ће бити већи од стварне вредности, онда ако притисак у гуму смањује гуме, хлади притисак у гумама након недостатка.

Ауто у процесу вожње на гумама Цити Моторцицле је веома велик, власник би требао бити посебно забринут због "стопала" аутомобила. Са порастом температуре, на градски моторни гуме пнеуматске гуме такође утиче температура феномена топлотног ширења и контракције. Техничар поправке аутомобила Генгфеи је подсетио, власници су закључили да гуме Цити Моторцицле имају бубњеве одмах морају бити замењене.

Градски мотоцикли "Друм Феномен" је један од уобичајених проблема са урбаним мотоциклима након употребе. Постоји много разлога за изградњу урбаних бицикала за моторне моторе, као што су урбане гуме за мотоцикле сами постоје проблеми са квалитетом, гуме у урбаним мотоциклима наишле на огреботине препреке појављују се бубњеви, можда постоји процес који ствара снажан утицај на формирање бубњева . Према извештајима, не стандардни притисак у гумама Цити Моторцицле, лоши услови на путу и лоше возачке навике и тако ће довести до урбаних мотоцикала. Гуме за градске мотоцикле појављују се бубњеви, у било ком тренутку ризик од пункције, власника одмах у редовну продавницу за професионално испитивање и замену. Осим тога, Генгфеи подсјећа на власника, покушајте да избјегавате дуго вријеме у лошем саобраћају на путу, уколико је неизбежно, вожња треба да смањи брзину. Поред тога, власник треба да развије добре градске навике за одржавање гума у Цити Моторцицле-у, често проверава притисак пнеуматика Цити Моторцицле, како би осигурали употребу нормалног притиска гума у урбаном мотоциклу.