Dom > Novosti > Sadržaj
Кинески град мотоцикла Тирецоммон Сенсе
Aug 09, 2017

Цхинесе Цити Моторцицле
Мотоциклима услед лагане тежине, коњске снаге, у току процеса, возила због убрзане инерције, тежине задњег и задњег, плус у многим угловима морају се кладити на угао угла, видимо гума Цити Моторцицле на мотоциклу је колико је важно. Говорећи о урбаним мотоциклима, Цити Моторцицле гуме ништа мање од природе гума Цити Моторцицле гума и Цити Моторцицле гума Цити Моторцицле притисак у гумама је посебно важан!
Век
Уопштено говорећи, уобичајени живот урбаног мотоцикла Цити Моторцицле гума је око 3 године, захваљујући самој гуми Цити Моторцицле користећи петрохемијски гуме (најлон материјал) који су направљени, поред нормалног возног стања сопствене хабања и сузбијања, плус велики расипач Градске мотоцикле гуме су углавном перформансе Цити Моторцицле гума Одељење, у брзом стању, труп ће се загрејати (да би досегли радну температуру) и играјући приањ, овај феномен до перформанси најочигледнијих перформанси гума Цити Моторцицле , у овој редовној високој температури (јахање) При ниским температурама (током паркирања) промена гуменог материјала ће се такође повећати. Поред тога, ако је возило постављено дуго времена, са временом (разлика у температури је превелика), Цити Моторцицле гума је такође невидљиви убица.
Користите гуму Цити Моторцицле да будете опрезни
Већина домаћих високих перформанси Цити Моторцицле гума се увози како би поред великих цена ушли велики број домаћих продаја половних гума Цити Моторцицле у продавници, иако разлика у цени у великом дијелу може бити у могућности спасите трошак, али ово од непознатог поријекла друге руке, у квалитету или скривеном пуно брига. Овде подсјећамо на све чињенице да, поред пажљиво посматрања производње године, други треба пажљиво посматрати површину површине газећег слоја гуменог материјала са или без пукотина, дубине газећег слоја, феталног зида са или без деформације трагова од другог је унутрашњи круг и трагови сломљени са зглобом. Иако ће многи продавачи означити Јиуцхенг новим, Бацхенг новим слоганима и јефтиним промоцијама како би привукли потрошаче, али ово је о сигурности живота у вожњи ствари, не губите велике.
Град Моторцицле гума, поред тога што има јак приањ, али и рамена мокра клизава површина одводњавања и нискотемпературне околине могу брзо стићи на радну температуру и тако даље.
Важност притиска пнеуматика Цити Моторцицле
Притисак у гумама Цити Моторцицле је један од највероватнијих за промену мотоцикла као једну од варијабли, редовно прилагођавање притиска пнеуматика у Цити Моторцицле-у није апсолутно ништа осим штете, али већина возача често занемарује важност притиска у гумама Цити Моторцицле.
1. Увијек проверавајте притисак пнеуматика у Цити Моторцицле
Ако је дневно бициклизам вашег возила на стабилнијој путној киши, препоручујемо да једном недељно проверите притисак у гумама Цити Цити. Насупрот томе, ако често путујете на песковитим и шљунчаним мјешовитим путевима, најбоље је сваки други дан до два дана да провјерите притисак пнеуматика у Цити Моторцицле.
2. Проверите притисак у пнеуматицима у градском мотоциклу
Возила у трчању, притисак у гумама Цити Моторцицле ће бити праћени температуром површине гуме Цити Моторцицле и гума Цити Моторцицле ће поменути експанзију ваздуха, што ће узроковати притисак пнеуматика Цити Моторцицле у гумама Цити Моторцицле превисок. Озбиљни случајеви, то ће проузроковати ситуацију пункције, па је адекватна контрола основног притиска пнеуматика Цити Моторцицле изузетно важна, а такође препоручујемо да на хладном проверите основни притисак пнеуматика Цити Моторцицле да бисте избегли пораст температуре и утјецај Притисак пнеуматика у Цити Моторцицле.
3. Самостални висококвалитетни тастер за притисак у гумама Цити Цитицицле
Будући да ће притисак у гумама у Цити Цити-у директно утицати на површину гуме Цити Моторцицле, преокретати, температуру пнеуматика у Цити Моторцицле, тако да стоји показивач притиска у гумама Цити Моторцицле може вам помоћи да увек проверите вредност притиска у гуми Цити Моторцицле.
4. Контролишите нормалан притисак пнеуматика Цити Моторцицле
Притисак у гумама са малим градским мотоциклом може повећати оптерећење гуме Цити Моторцицле, напротив, пренизак притисак гуме Цити Моторцицле ће узроковати управљање гумама Цити Моторцицле, посљедице прекомјерног хабања и сузбијања, кривљење ће постати теже. Напротив, високи притисак у гумама у Цити Цити-у може повећати осетљивост возила, напротив, превисок притисак гуме Цити Моторцицле ће узроковати слабљење држања, уз истовремено повећање оптерећења пре и после амортизера, возило склоније премлаћивање. Притисак у гумама Цити Моторцицле је превисок или сувише низак, вероватно ће узроковати појаве удеса у пункцији, па је нормална контрола притиска пнеуматика у Цити Моторцицле Цити Моторцицле изузетно важна.