Dom > Novosti > Sadržaj
Кинеска спортска радијална моторна гума Индустрија има осам главних проблема
Aug 31, 2017

Кинеска индустрија спортских радијалних мотоцикала има осам великих проблема
Тренутно, након готово две деценије брзог развоја, индустрија кинеских спортских радијалних мотоцикала у технологији су сузила јаз са страним колегама, цела индустријска структура је разумнија него раније, али још увек има много проблема.
Прво, производња је велика.
Домаћи производи за гумене спортске радијалне мотоцикле су били значајно вишак, у окрутном стању конкуренције; висококвалитетни спортски радијални мотоцикл, недостатак производа, основни монопол предузећа која се финансирају из иностранства (поготово оригиналне гуме Спорт Радиал Моторцицле).
Друго, мали волумен.
Велика тројица (Бридгестоне, Мицхелин и Гоодиеар) на свету забележила је пад пада спортске радијалне мотоцикле 75, са 43,7% у 2009 на 39,3%.
Кина је ушла у првих 75 компанија у свету, брзи развој првих десет предузећа је позитиван (тајванско финансиран) и политика. У првих 75 рангирања, иако су кинеска целинска предузећа чинила 29, предузећа из Тајвана 5, али укупна продаја ниске.
Треће, дугорочни стратешки циљеви нису јасни.
Ограничавање предузећа кинеских спортских радијалних мотоцикала да постану међународна конкурентна предузећа представљају главну препреку капацитетима стратешког планирања предузећа; многи кинески спортски радијални моторни мотори нису јаки, један од разлога је недостатак јасне пословне стратегије средњег и дугорочног развоја.
Кинески спортски радијални мотоцикл предузећа у развоју стратегија, више или се фокусира на промет или профит и друге финансијске показатеље, игноришући стратешко позиционирање предузећа и како постићи стратешке циљеве иницијативе.
Четврто, технолошке иновације су слабе.
Кинеске компаније за спортске радијалне мотоцикле називале су нове производе, нове технологије које имитирају главну, а не прави осећај иновација. У великом развоју, у ирационалној експанзији, технолошки напредак и надоградње производа су спори, узрокована је актуелном индустријом гума Спорт Радиал Моторцицле, важним осигурачем.
Иако домаће компаније за радионичку мотоциклистичку мотоциклу у локалном технолошком пробијању, али у укупном технолошком истраживању и развоју још увек не воде корак са развијеним развијеним земљама, Р & Д темпо у врхунским производима тешко се надмеће са међународним гигантима .
Пето, ефикасност управљања није висока.
Из перспективе економског управљања, менаџмент ефикасност предузећа "Цхинесе Спортс Радиал Моторцицле" још није побољшана. Кључ је да користите ефективан начин управљања.
Шесто, репутација бренда уопште.
Кинески спортски радијални мотоцикл угледа репутацију робне марке гума знатно је мањи од страних брендова; кључна је побољшање квалитета производа, побољшање проласка производа, побољшање задовољства купаца.
Седмо, напредни маркетинг значи пуно тога.
Тренутно се тржишне методе гумених спортских радијалних мотоцикала подељују на: директну продају, производњу директно на великим купцима, оперативне послове, е-трговину и ланац, као и на тржишту гума на тржишту спортских радијалних мотоцикала у иностранству, разлика је већа
Иако домаћи спортски радијални мотоцикл гуме електричну пословну изненадну појаву и активно поставља онлине канале, али кинеска гума Спортс Радиал Моторцицле електрични пословни маркетинг је и даље у почетној фази или у почетној фази, стога је његова способност да води потрошаче слаба, обично игра Ценовни рат, тако да је индустрија у заробљеном циклусу.
Осми, недостатак талентног базена.
Кинески спортски радијални мотоцикл задржава резерве пословних талената, капацитет за изградњу тима треба ојачати; врхунски таленат, посебно недостатак међународног менаџмента.